HAM SIR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2012年2月27日大市吹水區

+40
anan1234
support sir
C_snakeboy
iamatacitman
cvz
taksingkcma
Chowcc
kiki chow
mzn
leung66
HAMHAM
tamz#
muicmui
bankerlau
大戶點心
sazabipop
EILL
kgogogo2004
jackylam8231
gigi168168
evatang
大B
jojo01
ArVic
jackjour
tsun0619
man苦
事後孔明
Jeff Tsang
BB仔
_KT_
debbieloud
brian li ho
dennis
kc
kisschan
mainfree
cannex
Brian Leung
Admin
44 posters

3页/共5 上一页  1, 2, 3, 4, 5  下一步

向下

2012年2月27日大市吹水區 - 页 3 Empty 回复: 2012年2月27日大市吹水區

帖子  _KT_ 周三 六月 27, 2012 3:36 pm

等穿長方形跟風la.... 今朝大單邊升市, 逆市做淡要好小心.... Cool

_KT_

帖子数 : 5
注册日期 : 12-06-27

返回页首 向下

2012年2月27日大市吹水區 - 页 3 Empty 回复: 2012年2月27日大市吹水區

帖子  mzn 周三 六月 27, 2012 3:42 pm

報到報到

個市好悶

mzn

帖子数 : 3

返回页首 向下

帖子  大戶點心 周三 六月 27, 2012 3:48 pm

悶死人長方型.... Sleep

大戶點心

帖子数 : 7

返回页首 向下

帖子  bankerlau 周三 六月 27, 2012 3:50 pm

個市好悶, 係19178平左好倉

bankerlau

帖子数 : 10

返回页首 向下

帖子  EILL 周三 六月 27, 2012 3:51 pm

希望3點後有料到, 悶左2個鐘 bounce
原來上證倒跌..

EILL

返回页首 向下

帖子  brian li ho 周三 六月 27, 2012 4:03 pm

大陰中

brian li ho

返回页首 向下

帖子  kiki chow 周三 六月 27, 2012 4:16 pm

hi,ham sir & 大家好 Very Happy

kiki chow

帖子数 : 2

返回页首 向下

帖子  大戶點心 周三 六月 27, 2012 4:21 pm

Crying or Very sad 原本想開put...點知做緊其他野,...點知一看佢就19153... 唔入了.. 佢又上反去...冇得入..啦..

大戶點心

返回页首 向下

帖子  EILL 周三 六月 27, 2012 4:30 pm

唔知而家係咪後抽緊 Question

EILL

返回页首 向下

帖子  _KT_ 周三 六月 27, 2012 4:53 pm

3:53pm 有冇人好倉過夜呀??? ham sir??? 好倉過夜安全 ma?

_KT_

返回页首 向下

帖子  HAMHAM 周三 六月 27, 2012 4:59 pm

_KT_ 写道:3:53pm 有冇人好倉過夜呀??? ham sir??? 好倉過夜安全 ma?

今日下午悶到極...
先跌穿19180...即市好倉要平...
但係未跌穿返...19100 條橫線...
而家上返來....但係好倉head 得唔多...有少少進退哩谷...哈哈
但係個勢又好似好想上19250之上...哈哈
如果怕o既...可以即市食左算.....
如果想過....可以以末日期權幾十點試下....

HAMHAM

返回页首 向下

帖子  Chowcc 周三 六月 27, 2012 5:08 pm

ham sir~~~ 偶來打卡啊~~~ Wink

Chowcc

返回页首 向下

帖子  HAMHAM 周三 六月 27, 2012 5:09 pm

都係吉倉算了......大家又點...

HAMHAM

返回页首 向下

帖子  HAMHAM 周三 六月 27, 2012 5:10 pm

Chowcc 写道:ham sir~~~ 偶來打卡啊~~~ Wink

打卡.....哈哈哈....返工丫...

HAMHAM

返回页首 向下

帖子  taksingkcma 周三 六月 27, 2012 5:12 pm

Testing testing Very Happy

taksingkcma

帖子数 : 1

返回页首 向下

帖子  大戶點心 周三 六月 27, 2012 5:16 pm

今早有冇做.... 下午輸3格呀.. .... Crying or Very sad

大戶點心

返回页首 向下

帖子  jackjour 周三 六月 27, 2012 5:17 pm

HAMHAM 写道:都係吉倉算了......大家又點...

Ham Sir,
近來用將黃金比例加埋落tend line 到用, 好似幾準gum.....不過要再試試先得~

jackjour

返回页首 向下

帖子  Chowcc 周三 六月 27, 2012 5:18 pm

HAMHAM 写道:
_KT_ 写道:3:53pm 有冇人好倉過夜呀??? ham sir??? 好倉過夜安全 ma?

今日下午悶到極...
而家上返來....但係好倉head 得唔多...有少少進退哩谷...哈哈

期指又回返@@""" 末日期權明天先看看有無機... 禾覺得呢個月唔知想點, 下月有方向啦掛... =_= now吉倉

Chowcc

返回页首 向下

帖子  leung66 周三 六月 27, 2012 5:22 pm

今日好蠢呀~~~ 一早用 50點 買左 19000 call....食左十幾點就chok 走左....如果唔係至少贏200點呀...

不過今日d 貼價option 好快, 3點跌40點 put option 升 三十幾....

leung66

返回页首 向下

帖子  _KT_ 周三 六月 27, 2012 5:41 pm

HAMHAM 写道:

今日下午悶到極...

thanks ham sir. 我好倉過夜... head 住百幾點... 聽日平開, 低開100點內都仲頂得住...

美市尋晚破左d 阻力位, 希望美市平平安安唔好玩野, 明天平開就夠了....

大市宜家行大3角, 應該期結完大爆邊......... 今晚過夜.... 祝我好運la Crying or Very sad

_KT_

返回页首 向下

帖子  tsun0619 周三 六月 27, 2012 5:57 pm

返左工....完全唔記得左搬左家

tsun0619

返回页首 向下

2012年2月27日大市吹水區 - 页 3 Empty 你好!請問個日期係咪set錯咗?

帖子  cvz 周三 六月 27, 2012 10:26 pm

Admin 写道:大家好......試下依度 o 唔 ok....哈哈哈
之後...希望可以攪好少少個forum...
之後會有...
大市分析區..
即市吹水區..
金融資料區..
與我同trade區...哈哈
仲有d咩....大家可以諗下.....

你好!請問個日期係咪set錯咗?

cvz

返回页首 向下

帖子  HAMHAM 周三 六月 27, 2012 11:34 pm

cvz 写道:
Admin 写道:大家好......試下依度 o 唔 ok....哈哈哈
之後...希望可以攪好少少個forum...
之後會有...
大市分析區..
即市吹水區..
金融資料區..
與我同trade區...哈哈
仲有d咩....大家可以諗下.....

你好!請問個日期係咪set錯咗?

的確....真係寫錯日期....哈哈哈

HAMHAM

返回页首 向下

帖子  iamatacitman 周四 六月 28, 2012 1:41 am

Hi, Ham sir!
Hi, all Ching and Ctse!!

iamatacitman

注册日期 : 12-06-28

返回页首 向下

帖子  C_snakeboy 周四 六月 28, 2012 11:39 am

終於註冊咗啦!

C_snakeboy

注册日期 : 12-06-28

返回页首 向下

3页/共5 上一页  1, 2, 3, 4, 5  下一步

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题